Werkwijze

Het is mijn missie om jonge vrouwen (vanaf 22 jaar) te coachen en begeleiden naar een positieve mindset, een gezonde relatie met hun lichaam, een gelukkiger leven en heel veel zelfliefde en zelfvertrouwen.

Voel je stiekem dat dit echt voor jou is, maar vind je het nog spannend om echt die stap te zetten? Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulier of via de mail. Vervolgens kunnen we samen vast voelen of er een klik is en een kennismakingsgesprek inplannen.

Op het moment dat we die klik voelen en samen aan de slag gaan, plannen we samen een kick-off sessie, waarin we jouw huidige situatie en jouw doelen in kaart brengen. Jouw coachtraject bestaat uit 8 sessies van anderhalf uur, verdeeld over twee à drie maanden.

De investering van jouw coachtraject bedraagt 497 euro inclusief BTW. Het bedrag kan ook in termijnen betaald worden.

Jouw reis

Tijdens de coachsessies wil ik jou een veilige en vertrouwde omgeving bieden waarin alles oké is en waar je alles kwijt kan. Ik ben jouw liefdevolle stok achter de deur en luisterend oor tijdens jouw reis van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wat kun je van mij verwachten? Betrokkenheid, eerlijkheid en een vleugje spiritualiteit. Mijn doel als coach is dat jij je weer lekker en zelfverzekerd in je vel voelt en dat jij je bewust wordt van jouw gedachtes en mindset rondom jouw zelfbeeld, voeding, jouw lichaam en jouw leven.

Essentieel is dat jij openstaat voor verandering, verantwoordelijkheid durft te nemen en bereid bent om het werk te doen. We gaan echt aan de slag met jouw (negatieve) denkpatronen en belemmerende overtuigingen die jou op dit moment ervan weerhouden om jouw allermooiste leven te leven. Je gaat jouw (oude) verhaal herschrijven en je gaat ontdekken waar je blij en gelukkig van wordt en wat je nodig hebt om de meest gelukkige, zelfverzekerde en positieve versie van jezelf te zijn.

Are you in?

Coaching

Ben jij klaar om samen met mij te werken aan de beste versie van jezelf?

Lees meer over coaching

Milou Borren laptop
Kennismaken

Wil je graag online kennis maken of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met mij op.